Жовтень розпочнеться для українців з проливних дощів - 1 і 2 числа температура повітря триматиметься в межах 15-17 градусів тепла, в схожому настрої стихія буде 11, 14, 18, 27 і 28 жовтня.

Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань, передає 24 канал.

Відносно тепла погода буде радувати українців практично до кінця місяця, але в низку погожих днів будуть вклинюватися перші серйозні заморозки. Так, за словами синоптика, вони можуть вдарити 7, 8, 19 і 21 жовтня. Особливо це стосується північних і східних регіонів, де температура повітря знизиться до 0 градусів і може доходити до -2.

Нагадаємо, у Карпатах зафіксували перший сніг. Про це повідомили у Чорногірському гірському пошуково-рятувальному посту. «Станом на 8:55 27 вересня 2020 на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить 0 градусів за Цельсієм, вітер південно-західний, 10-12 метрів на секунду, хмарно, дощ з мокрим снігом, обмежена видимість до 100 метрів», - повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай. ua, погода в Україні на 23 вересня побалує теплим сонечком.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла бід, машини в друзки, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.