У понеділок вранці, 28 вересня, в Києві біля станції метро "Мінська" раптово померла літня жінка.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє dtp.kiev. Відзначається, що страшна НП сталася біля ринку.

Очевидці розповідають, що пенсіонерка в одну секунду впала і відразу перестала подавати ознаки життя. За попередньою інформацією, у жінки стався серцевий напад. На місці працюють оперативники.

Нагадаємо, в Харкові на тролейбусній зупинці був виявлений труп жінки. Як повідомив очевидці, інцидент стався вранці 21 вересня біля виходу зі станції метро "Академіка Барабашова", пише "ГородХ".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Жінці стало погано, вона впала і померла",- розповіли очевидці НП.

Раніше Знай писав, що в Тернополі сталася трагедія, в яку досі не можуть повірити школярі та вчителі. Завуча школи №11 Анжелу Макаренко вранці знайшли мертвою у власній квартирі. Тіло знайшла її сусідка, якій подзвонили колеги зі школи. Жінка відразу ж викликала поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Моторошна знахідка в популярному місці перелякала киян: "знайшли мертвого з ножицями в шиї"

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові виявили труп молодого чоловіка зі щетиною, поліція шукає родичів

Також Знай.ua писав, що Під Харковом підліток жорстко розправився з чоловіком на очах у друзів: "скинув у ставок і штовхав на дно палицею"