Стало відомо про те, що в Києві зникла школярка в рожевій сукні. Допоможіть знайти дитину.

Таким чином, повідомляється, що Солом'янське управління поліції міста Київ розшукує підлітка, який пішов з дому ще 26 вересня. Єва Ізвекова була в рожевій сукні. Також, з собою у неї може бути джинсова курточка, і червоно-чорний рюкзак.

Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження Єви Ізвєкової, просять повідомляти на спецлінію поліції за номером 102. Батьки не знаходять собі місця, і сильно переживають.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Кам'янському, що в Дніпропетровській області безвісти пропала 13-річна дівчинка. Ніхто не може з нею зв'язатися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що 14-річна Ангеліна Безгінова пропала ще в середу, 23 вересня. Вона пішла гуляти, але, так і не повернулася.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Дніпропетровській області.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області. Дівчинка вночі пішла з місця свого постійного проживання по вулиці Кубанська в селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом. Її зникнення батьки помітили тільки вранці. Дівчинці - 14 років. Вона страждає важкою формою аутизму. Очі зелені, волосся русяве, довгі.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження.