У Києві оголосили в розшук чоловіка, який пішов з дому ще тиждень тому, 19 вересня. Про це повідомили на сторінці спільноти «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Ще 19.09.2020 пропав Авдиш Андрій, 06.10.1974 року народження. Пішов з Солом'янської, 20А. Досі на зв'язок не виходив", - пишуть в співтоваристві.

Відзначається, що зниклого розшукує його мати.

У чоловіка є особливі прикмети - він накульгує на ліву ногу, на лівій руці у нього два татуювання – «одне у вигляді букви, а друге – дракон».

Тих, хто володіє інформацією про місце знаходження чоловіка, просять повідомляти за телефоном його матері Зої Артемівні - 0937868891.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

"Сьогодні зустрів схожу людину на Волгоградській біля входу в парк. Запитував, як пройти до вулиці Солом'янської. На жаль, тільки зараз пост побачив. Сильно риси обличчя не запам'ятав. Але пересувався він повільно, щодо кульгавості не пригадаю. На вигляд років 40 якраз. Близько 15.30 було», - пишуть в коментарях до повідомлення.

"Подальше переміщення не можу підказати, але думаю, що до перехрестя Волгоградської і Солом'янської за моєю вказівкою повинен був піти», - додає коментатор.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Пошуки зниклої дитини ведуть по всій області. Дівчинка вночі пішла з місця свого постійного проживання по вулиці Кубанська в селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом. Її зникнення батьки помітили тільки вранці. Дівчинці - 14 років. Вона страждає важкою формою аутизму. Очі зелені, волосся русяве, довгі.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження.