У Києві 21-річний чоловік став жертвою нахабного викрадення. Його били та знущалися, стріляли над головою з пістолета та залякували. Наразі викрадачів затримали, обвинувальний акт щодо їхніх дій скеровано до суду. Про це повідомили у столичній прокуратурі.

Як стало відомо, 21-річний киянин зробив зауваження водієві, який виїхав автомобілем на пішохідний тротуар однієї з центральних вулиць столиці. Замість відповіді водій та його компанія заштовхали хлопця в авто і, погрожуючи пістолетом, вивезли у безлюдне місце.

Там вони побили хлопця, принижували його і знімали все на відео. Йому порвали верхній одяг, після чого приставили ніж до горла та пригрозили вбити.

Цього зловмисникам здалося замало – хлопця примусили прощатися із життям, приставили до голови пістолет та вистрілили холостим патроном.

Поліції вдалося встановити особи злочинців, їх затримали та відправили під варту. Один із них виявився 30-річним громадянином іншої держави, який проживає в Одеській області. За скоєне йому загрожує до 10 років тюрми.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Напевно, громадяни Франції або Німеччині. У них такі традиції. Або я переплутав?», «Ну, тепер хлопчику потрібно перевтілитись в Ворошиловського стрілка», - пишуть українці.

У Львові водій Renault Kangoo збив пішохода, чоловіка госпіталізували з травмами. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області. Так, стало відомо, що у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими близько 22-ї години на перехресті вулиць Мазепи — Миколайчука.

Нагадаємо, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "Я тебе бл**ь, с**а урою".