Київ-місто контрастів. На одній дорозі тут можуть зустрітися і переповнена розбита маршрутка, і старенька «Таврія», і елітний новенький Rolls-Royce. Саме такий автомобіль потрапив в об'єктиви камер киян. Фото опублікували в соцмережах, передає сайт Motor media review.

Автомобіль марки Rolls-Royce Phantom 2020 дуже дорогий – його ціна перевищує 17 мільйонів гривень. Навіть для столиці України це досить рідкісний "гість".

Новинка британської автомобільної промисловості може похвалитися неслабкими технічними характеристиками: у цього розкішного седана під капотом 6,75-літровий 571-сильний двигун V12, що дає йому можливість прискорюватися до 100 кілометрів на годину всього за 5,3 секунди. При цьому максимальна швидкість автомобіля - 250 кілометрів на годину.

Фото: Motor media review
Фото: Motor media review

Крім того, Британський «звір» оснащений пневматичною підвіскою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У нашій країні ціна на такий автомобіль стартує від 17 мільйонів гривень. За ті ж гроші в Києві можна придбати приблизно два десятки однокімнатних квартир.

Нагадаємо, раніше У Києві шлагбаум розгромив шикарний Rolls-Royce за 400 тисяч-такий є тільки у Трампа

Як повідомляє портал «Знай.uа» Горе-бізнесмен злив сотні тисяч держдопомоги на шикарний спорткар Lamborghini

Також «Знай.uа " писав, що У Тернополі син екс-нардепа купив молодій дружині шикарний Porche за 250 тисяч-спасибі таткові