Цього року осінь українців буде аномально сухою і теплою. Обійдемося без дощів, а перші поступові похолодання слід чекати не раніше початку жовтня.

Перший же мокрий сніг прийде в Україну наприкінці наступного місяця. Синоптики відзначають, що при цьому триматиметься плюсова температура, майже до Нового року.

“Поступовий перехід до більш прохолодного періоду почнеться приблизно через тиждень-два. Проте до морозів готуватися поки не варто”, – розповіла синоптик Тетяна Адаменко, передає "Обозреватель".

Тим часом на Тернопільщині природа вкотре здивувала українців. В обласному центрі помітили буйно квітучі каштани. Дерева розташовані на вулиці Руській. Городяни допускають, що така природна аномалія порадувала їх через занадто теплу погоду. Інші ж тернополяни вважають, що каштани рано скидають листя через паразитів, а зараз вони випускають нове листя і квіти. Цей колір і листя опаде разом з першими заморозками і не принесуть плодів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Україні на популярному курорті в Запорізькій області зафіксували рідкісну природну аномалію. У Бердянську у вересні почали цвісти плодові дерева. Фотографії з квітучими восени яблунями опублікувала керівник дитячого клубу» Современник " Тетяна Смолянінова. Садівники відзначили, що така аномалія спостерігається в південних областях не вперше. Всю провину вони перекладають на жарку погоду. Екологи ж у свою чергу приписують аномалію поганої екології.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області це літо видалося дійсно аномальним. У Мелітополі помітили торнадо, який мчав по полю. Вихор не завдав шкоди житловим будинкам або іншим будівлям.

Нещодавно Знай передавав, що в Антарктиді випав червоний сніг.