Ранок четверга, 24 вересня, в центрі Києва почався незвично: на Хрещатику прямо навпроти входу в метро два блогери влаштували БДСМ-перфоманс, в якому брали участь напівроздягнені дівчата.

Про це розповіли в Telegram-каналі "Київ зараз".

Автор відео розповів, що київські блогери заклалися, хто з них зможе умовити більше дівчат роздягнутися серед білого дня посеред вулиці в самому центрі Києва.

Пізніше забава отримала відтінки БДСМ, коли один зі сперечальників почав шмагати дівчат батогом і пропонував зробити те ж саме здивованим перехожим. Судячи з відео, в перфомансі погодилися взяти участь як мінімум сім дівчат. Хто переміг у суперечці і що за участь отримали дівчата - залишилося за кадром.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
Тим часом у харківській підземці стався курйозний інцидент, який очевидці не скоро зможуть забути. Так, дві пасажирки вирішили влаштувати гарячі розваги просто у вагоні метро. Подружки вирішили імітувати статевий акт просто на очах у людей у громадському транспорті. Жінки були в захисних масках на обличчі, а чоловік, що сидів поруч явно був не проти того, що відбувається і залишився задоволений "перформансом".