До середи, 23 вересня, на Київщині 23 загальноосвітні заклади повністю перейшли на дистанційну форму навчання через поширення коронавірусної інфекції. Так, вдома тепер опинилися 8 894 учні.

Про це заявив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Так, в цілому дистанційно навчаються і працюють 14 329 людей. На самоізоляцію відправили 204 окремих класи із 87 шкіл. Крім того, через епідемію COVID-19 на карантин відправилися 16 дитячих садків.

Володін додав, що з початку навчального року коронавірус виявили у 147 вчителів та 127 учнів у Київській області.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 184 734 випадків зараження. За добу зафіксували 3 497 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 81 670 пацієнтів. За останню добу видужало 1769 осіб, 63 осіб померло.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.