У вівторок, 22 вересня, у Макарові (селище у Київській області) біля міні-маркету "Фора" зграя безпритульних собак накинулася на дитину.

Про це на своїй сторінці у Faсebook пише місцева мешканка Лілія Перун. Мама хлопчика розповіла, що собаки покусали праву ногу, живого місця нема від коліна до ступні. Першу медичну допомогу дитині надали у музичній школі, куди він ішов.

"Мало того, що дитину покусали не відомо чим хворі собаки, він отримав ще й психологічну травму. Тепер нам треба отримувати прививку від сказу і не відомо чим ще це все скінчиться", - пише Лілія.

Жінка звернулася до влади Макарова, наголосивши, що проблема з агресивними безпритульними тваринами у селищі стоїть дуже гостро, і це дуже небезпечно для місцевих мешканців.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в українських соцмережах відбулося гучне розслідування: зоозахисникам і активістам вдалося розшукати хлопця, який закатав в банку маленького кошеняти і поділився таким фото в соцмережах. Хоча тварина залишилася живою, чоловікові світить покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Небайдужі люди підняли кіпіш в соцмережах і через кілька годин після "фотосесії" шкуродер опинився в місцевому райвідділі. Відкрито справу за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пенсіонерку з Прикарпаття запідозрили у нелюдській жорстокості - "Виття на все село!"

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, киянам заборонять фото з мавпочками.

Також Знай.ua писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"