У середу і четвер, 23-24 вересня, в київській Пущі-Водиці жителям обмежать подачу газу. Людям необхідно перекрити на цей час крани і забезпечити працівникам "Київгазу" доступ до газових приладів.

Через ремонтні роботи на підземній газопроводі на проспекті Правди "Київгаз" обмежить подачу газу в деяких будинках в Пущі-Водиці на вулицях: Курортній, Федора Максименка, Квітки Цісик, Лісовій, Миколи Юнкерова, Новікова-Прибою. Про це повідомила прес-служба "Київгазу".

Комунальники попросили вибачення за технічні незручності і зазначили, що роботи проводять для того, щоб газорозподільні мережі перебували в належному технічному стані.

Нові правила безпеки свідчать, що відновлення подачі газу може проводитися тільки в тому випадку, якщо жителі знаходяться в своїх будинках і квратирах.

Більш детальну інформацію можна отримати за номерами: (044) 495-04-04 або (097) 495-11-04.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, Кабінет міністрів дозволив відключати газ українцям, які мають заборгованості. Відповідні зміни до "Положення про покладання спеціальних зобов'язань на суб'єктів ринку природного газу" прийняли в середині серпня. Якщо раніше компанії були зобов'язані постачати газ всім побутовому споживачам і релігійним організаціям на своїй ліцензійній території, то зараз цю умову виключили.

Однак відключення газу може відбутися не тільки через борги, але і через банкрутство постачальника або відмови продовження договору з постачальником після закінчення його терміну дії. Для того, щоб отримати газ в свій будинок, потрібно вибрати нову компанію і укласти з нею договір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники Філатова залишать дніпрян без газу-список адрес

Як повідомляє портал Знай.ua Українці стали жертвами платіжок з вигаданими боргами: погрожують і перекривають газ

Також Знай.ua писав, що Під Києвом вибухнув газопровід з "блакитним паливом" для Європи, подробиці і кадри НП