У середу і четвер, 23-24 вересня, в київській Пущі-Водиці жителям обмежать подачу газу. Людям необхідно перекрити на цей час крани і забезпечити працівникам "Київгазу" доступ до газових приладів.

Через ремонтні роботи на підземній газопроводі на проспекті Правди "Київгаз" обмежить подачу газу в деяких будинках в Пущі-Водиці на вулицях: Курортній, Федора Максименка, Квітки Цісик, Лісовій, Миколи Юнкерова, Новікова-Прибою. Про це повідомила прес-служба "Київгазу".

Комунальники попросили вибачення за технічні незручності і зазначили, що роботи проводять для того, щоб газорозподільні мережі перебували в належному технічному стані.

Нові правила безпеки свідчать, що відновлення подачі газу може проводитися тільки в тому випадку, якщо жителі знаходяться в своїх будинках і квратирах.

Більш детальну інформацію можна отримати за номерами: (044) 495-04-04 або (097) 495-11-04.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Кабінет міністрів дозволив відключати газ українцям, які мають заборгованості. Відповідні зміни до "Положення про покладання спеціальних зобов'язань на суб'єктів ринку природного газу" прийняли в середині серпня. Якщо раніше компанії були зобов'язані постачати газ всім побутовому споживачам і релігійним організаціям на своїй ліцензійній території, то зараз цю умову виключили.

Однак відключення газу може відбутися не тільки через борги, але і через банкрутство постачальника або відмови продовження договору з постачальником після закінчення його терміну дії. Для того, щоб отримати газ в свій будинок, потрібно вибрати нову компанію і укласти з нею договір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники Філатова залишать дніпрян без газу-список адрес

Як повідомляє портал Знай.ua Українці стали жертвами платіжок з вигаданими боргами: погрожують і перекривають газ

Також Знай.ua писав, що Під Києвом вибухнув газопровід з "блакитним паливом" для Європи, подробиці і кадри НП