36-річний киянин, який вбив собаку свого знайомого, отримав реальне покарання, а не попередження, яким часто в Україні обмежуються.

Так, київська прокуратура на своїй сторінці в соціальних мережах повідомляє, що історія сталася 27 жовтня 2019 року, коли до чоловіка в гості зайшов приятель з таксою.

Чоловіки посварилися через те, що собака справила нужду прямо у кімнаті. Господар квартири схопив ножа і штрикнув тварину в живіт. Від отриманого поранення собака померла.

Деснянський районний суд визнав чоловіка винним і виніс вирок: за жорстоке поводження з твариною, що спричинило її загибель, чоловік отримав рік обмеження волі з річним випробувальним терміном.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, в українських соцмережах відбулося гучне розслідування: зоозахисникам і активістам вдалося розшукати хлопця, який закатав в банку маленького кошеняти і поділився таким фото в соцмережах. Хоча тварина залишилася живою, чоловікові світить покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Небайдужі люди підняли кіпіш в соцмережах і через кілька годин після "фотосесії" шкуродер опинився в місцевому райвідділі. Відкрито справу за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пенсіонерку з Прикарпаття запідозрили у нелюдській жорстокості - "Виття на все село!"

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, киянам заборонять фото з мавпочками.

Також Знай.ua писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"