Житель Києва Олексій Краснощеков отримав позитивний тест на коронавірус, і зараз проходить лікування в одній зі столичних лікарень. У вівторок, 22 вересня, його доставили з високою температурою в медустанову. За його словами, вільні місця виявилися тільки в коридорі.

Про це киянин розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Близько 5 ранку за мною приїхала швидка з метою госпіталізації. Протягом 6 годин двічі температура долала позначку 39 і вдруге вже не збивалася навіть двома таблетками "Нурофену" і пакетом "Колдрекса". Спочатку мене вирішили везти в клініку "Борис". Але вже через 5 хвилин виявилося, що тест на COVID-19 треба максимум вчорашній + консультація пульмонолога. Тому вирішили їхати в першу міську клінічну лікарню на Харківському шосе", - розповідає Олексій.

Чоловік відзначає, що всі лікарі дуже вимотані, сплять по півгодини, коли з'являється така можливість.

"За останні 2-3 дні 40 пацієнтів. Прийшла терапевт для консультації. Дуже сварилася, чому на другому тижні хвороби мені не призначили ін'єкційні антибіотики і крапельниці. Сказала, що місця є тільки в коридорі, а там протяги + інфекційні хворі з різними інфекціями, тобто може бути перехресне зараження. Оскільки реанімація мені не потрібна, вона виписала мені довідку з крапельницями і антибіотиками вдома, а також рекомендувала щоночі викликати приватну швидку, яка буде збивати температуру", - розповів Олексій.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Я пишу ці "офігенні" історії просто аби розповісти як проходить моє лікування і аби ви розуміли, що епідемія не якась...

Geplaatst door Oleksii Krasnoshchokov op Maandag 21 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські медики показали, як ризикують життям у розпал пандемії

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині Китайський вірус обірвав життя бравого військового

Також, "Знай.uа" писав, що перша країна в світі повторно ввела обмеження через спалах коронавірусу