У Києві, здається, розігралася неабияка драма. Біля одного з готельних комплексів стояла припаркована машина. І все з нею було добре до моменту, поки хтось не вирішив її понівечити балончиками. На білій іномарці кольорова фарба виглядає особливо ефектно.

Курйозне відео опублікував Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Автомобіль рясніє різноманітними малюнками і написами "Love" і "Настя". На машині буквально живого місця немає: пофарбовано все, навіть диски. Відео зробив випадковий перехожий, він же і припустив, що це помста обдуреної дружини, яка зловила невірного чоловіка на зраді.

"Біля готельного комплексу, мабуть дружина приїхала, перевірити, як чоловік переговори веде" - посміюється автор ролика.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тим часом в мережі "прославили" харків'янина, який перебуваючи за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser викидав сміття прямо на дорогу, перебуваючи на проїжджій частині. Відео свинської поведінки власника позашляховика опубліковано в Telegram-каналі "ТРУХА". На знятих кадрах видно, що водій виймає якесь дрібне сміття з салону свого автомобіля і витрушує його на проїжджу частину, поруч з машиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі автохам влаштував покатушки на вулиці з одностороннім рухом - " пре проти течії"

Як повідомляв портал Знай.ua, кКиївські школярі засиділися на канікулах і вирушили на пошуки екстриму – на самокат, і під колеса

Також Знай.ua писав про те, що неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей