У понеділок ввечері, 21 вересня, підозріла бляшана банка перелякала перехожих і змусила повідомити в поліцію.

Про підозрілий предмет на вулиці Кирилівській, 8 повідомили пізно ввечері, передає "Київ Оперативний".

На місце НП приїхали вибухотехніки, територію оточили, підозрілий предмет вилучили і відвезли на експертизу.

UPD: Приїхали вибухотехніки, загрозу ліквідовано. Початок - https://kyivoperativ.info/other/uvaga-27/

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 21 september 2020

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше з'явилися нові деталі моторошної НП в Київській області, яка серйозно перелякала місцевих жителів. "Був звук у вигляді вибуху, а потім почав труїти повітря. І при чому воно спочатку затихне, а потім посилиться. Я відразу вийшла і знаю, що тут є газопровід великого тиску, і відразу зрозуміла, що тут щось сталося з ним (газопроводом-ред.). Здивувало, що не було полум'я, тобто, це було щось аварійне, а не диверсія", - розповіла мешканка Чабанів.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".