За неділю, 20 вересня, в українській столиці медики швидкої допомоги доставили в лікарні 49 пацієнтів із запаленням легенів.

Про це йдеться в повідомленні Центру екстреної медичної допомоги Києва.

Так, з підозрою на COVID-19 в Центр прийшли 120 осіб, з них у 49 діагностували пневмонію. Відзначимо, що проблеми з легенями - один з проявів коронавірусної інфекції.

Україна знаходиться на другому місці за смертністю від COVID - 19 в Європі. Повідомляється, що за добу 19 вересня Україна посіла друге місце за показниками кошторисності від коронавірусу в Європі. Рейтинг смертності від COVID - 19 очолює Росія, де було зафіксовано 144 нових летальних випадки. В Україні було зафіксовано 48 нових летальних випадків і вона знаходиться на другому місці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що згідно з даними МОЗ, станом на 21 вересня в Україні зафіксовано 178 353 підтверджених випадки захворювання коронавірусом. За останню добу зафіксували 2 675 нових випадків.

Всього в Україні перемогли хворобу 78 184 пацієнта, за останню добу одужали 672 людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські медики показали, як ризикують життям у розпал пандемії

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині Китайський вірус обірвав життя бравого військового

Також, "Знай.uа" писав, що перша країна в світі повторно ввела обмеження через спалах коронавірусу