У Дарницькому районі Києва водій фури відчув на собі міцність столичних доріг. Асфальт буквально провалився по колесах вантажника в понеділок, 21 вересня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції. Через НП на вулиці зрошувальній перекрито рух.

"Попередньо причиною стала вантажівка, що перевозила метал", - розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства. Так, аеромоніторинг допоможе швидше побачити, де відбуваються втрати тепла, в якому стані знаходяться димові труби градирень, котелень, теплотрас повітряної прокладки. Всі результати будуть вносити в спеціальну геоінформаційну систему київських тепломереж.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри.