У 30 кілометрах від Києва медики змушені рятувати життя жителів цілого району на іржавій старій машині і без медикаментів. Для виїзду до хворих коронавірусом їм дали всього 1 захисний костюм на бригаду. Всі подробиці показало видання Радіо Свобода.

Фельдшери і медсестри кажуть, що з ними ніхто не рахується. Вони десятки років віддали порятунку людей, а працювати доводиться на старій і іржавій «таблетці». У них немає повного комплекту медикаментів, які необхідні для надання допомоги пацієнтам. Також вони працюють в атмосфері неповаги з боку керівництва і пацієнтів.

Медики кажуть, що люди в усьому звинувачують лікарів, тому що вони довго їдуть на виклик, не мають багатьох препаратів і не можуть відвезти в лікарню. Люди не розуміють і не бачать, в яких умовах їм доводиться здійснювати немислимі чудеса. Пацієнти не хочуть чути, що 1 швидка працює на весь район.

Ще один медик показав, як вони працюють на викликах, коли пацієнтам потрібно внутрішньовенне вливання. Одному з лікарів доводиться ставати на коліна і тримати в руках ємність з ліками, так як в машині немає спеціального обладнання для кріплення крапельниць.

Пацієнтів доводиться везти на такому автомобілі за 150 км в інший район, так як в цьому районі немає вільних місць в лікарнях. В таких умовах медики працюють з пацієнтами з COVID-19. У них вже був один смертельний випадок, коли пацієнт помер через відсутність дихального обладнання. Костюм для захисту медиків можна одягати тільки 1 лікарю з бригади інакше потрібно писати доповідну записку з поясненням, чому були використані два костюми. Доходить до абсурду-фельдшерам доводиться різати бинт на шматочки, щоб обробити місце уколу у пацієнта.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Набір медикаментів і засобів для прийняття пологів мінімальний, але навіть при його використанні керівництво вичитує фельдшерів за те, що вони зворушили медикаменти з цього набору.

В яких умовах насправді сьогодні працюють медики

Медики швидкої допомоги, які працюють у 30 кілометрах від Києва, під час пандемії коронавірусу рятують людей на одному проржавілому автомобілі та в одному захисному костюмі на бригаду Познімали, в яких умовах насправді сьогодні працюють медики

Geplaatst door Радіо Свобода op Vrijdag 18 september 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 178 353 випадків зараження. За добу зафіксували 2 675 нових випадків.

Також Знай писав, що кілька найбагатших країн світу скупили більше половини всіх вакцин від коронавірусу, які почнуть масово виробляти вже найближчим часом.

Нещодавно Знай передавав, що Україна потрапила до п'ятірки європейських держав, де стрімкими темпами поширюється коронавірусна інфекція.