Депутат від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко повідомила новини про стан побитого Володимира Балуха. Відповідний пост політик опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як написала Ірина Геращенко, наступного тижня екс-політв'язень Володимир Балух вже може бути виведений з медикаментозної коми. Як розповіли їй медики, динаміка позитивна, пацієнт стабільний і йде на поправку.

Відомо, що колишнього політв'язня Володимира Балуха побили в ніч на 8 вересня на столичному Гідропарку. Його у важкому стані доставили в лікарню і ввели в медикаментозну кому. Медики провели йому операцію на головному мозку з видалення гематоми. Наслідки даної травми зажадають подальшої серйозної реабілітації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У той же час поліція Києва затримала винуватця нападу, про що особисто повідомив глава МВС Арсен Аваков. Він розповів, що підозрюваним у побитті Балуха є місцевий житель, 1988 року народження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимиру Балуху провели операцію на головному мозку.

Як повідомляв портал Знай.иа, київська поліція встановлює обставини, за яких побили колишнього в'язня Кремля Володимира Балуха.

Також Знай.иа писав, що поліція знайшла сумку побитого Володимира Балуха і встановила, де він був перед нападом.