У Києві вранці 18 вересня в Святошинському районі було виявлено труп 31-річного дніпрянина. На тілі є безперечні ознаки насильницької смерті чоловіка. Про це повідомили у столичній поліції.

Зазначається, що на тілі чоловіка безліч колото-різаних ран, нанесених вбивцею в область шиї та рук. Крім того, його сильно пошкодили бездомні тварини.

При першому огляді було встановлено, що в загиблого відібрали особисті речі, які мали хоч якусь цінність.

Співробітники відділку карного розшуку Києва встановили особи двох чоловіків, підозрюваних у вбивстві - 1989 та 1990 років народження. Один із них - уродженець Дніпропетровської області, його спільник – з Херсонщини. Обох було оперативно затримано, вони зізналися у скоєному злочині.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Один із них розповів, що вже давно знав загиблого, і це дало вбивці можливість скористатися довірою чоловіка. Змовившись із іншим знайомим, злочинець планував підсипати дніпрянину снодійного і пограбувати його. Однак жертва повелася не так, як того очікували зловмисники, і вони зарізали чоловіка.

У загиблого поцупили гроші і мобільний телефон, який здали у ломбард.

Пізніше стало відомо, що загиблий - відомий активіст із Дніпра Олександр Карасев. Він страждав на ДЦП, тому не міг відбитися від нападників.

Нагадавши, Знай писав, що на Франківщині підліток влаштував криваву розправу дідусеві з бабусею. 1 вересня, в селі Бабче Івано-Франківської області, близько 05:00, 15-річний підліток вбив свого дідуся і наніс важкі ножові поранення бабусі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі в неділю, 23 серпня, чоловік жорстоко вбив бездомного і просив сусіда допомогти заховати труп.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на Подолі, на вулиці Костянтинівській, стався конфлікт між чоловіком і молодим хлопцем, який заступився за незнайому дівчинуу. бійка, що виникла в результаті конфлікту, закінчилася трагічно.