ТОВ "Євро-Реконструкція" отримало від Антимонопольного комітуте рекомендації, що обов`язково мають бути розглянуті. Ці рекомендації спрямовані на те, щоб запобігати порушенню законодавства про захист економічної конкуренції. Це означає, що підприємство має провести перерахунки та проінформувати споживачів про те, як змінилися ціни за комунальні послуги.

Так, у четвер, 17 вересня, під час засідання АМКУ заявив про необхідність перерахувати плату за тепло, централізоваіне опалення, гарячу воду. Це необхідно, бо протягом минулого опалювального сезону змінилася вартість природного газу.

Споживачів повинні публічно проінформувати про зменшення вартості послуг з постачання теплової енергії.

"Антимонопольний комітет України ще в січні цього року надав найбільшим теплопостачальникам обов'язкові для розгляду рекомендації змінити протягом опалювального періоду 2019/2020 років розміри нарахувань плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення всім категоріям споживачів. Приводом для цього стало суттєве - понад 20% - зниження ціни на газ", - йдеться у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, українці на електросамокатах потраплять під загальні правила - міністр Криклій анонсував нововведення.

Як повідомляв "Знай.ua", Шмигаль анонсував перерахунок пенсій у 2021 році: як доплати будуть залежати від мінімалки і віку українців.

Знай.ua писав, у Києві орудує бабка з очманілими ручками - поцупила у дитини "колеса", щоб кататися на пенсії.