У Києві оголосили в розшук 39-річного Олега Волощука: 16 вересня чоловік вийшов з дому в районі Березяки, і більше рідні його не бачили, телефон не відповідає.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише користувачка Таня Лосєва. За її словами, востаннє авто Олега камери спостереження зафіксували на вулиці Академіка Заболотного (у напрямку Теремків).

Чоловік був одягнений у сині джинси, сіро-блакитну футболку і світло-сині кросівки. З собою у нього була коричнева сумка.

Всім, хто що-небудь знає про місцезнаходження Олега, рідні просять звернутися по одному з телефонів: (097) 398-11-50, (067) 269-08-16, (097) 946-76-16.

В Києві розшукують 11-річного хлопчика, який місяць тому пішов з дому і не повернувся. Про це повідомили в службі розшуку дітей, передають в спільноті «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook. Зазначається, що роботи з розшуку дитини проводить Деснянське УП ГУ Національної поліції в столиці.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їхні тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.