У п'ятницю, 18 вересня, в Києві в Святошинському районі по вулиці Коростенській сталася аварія: прорвало тепломережу, через що довелося перекрити рух транспорту.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

У комунальній службі уточнили, що довелося перекрити ділянку між вулицею Рубежівською і генерала Наумова. Працівники ремонтної служби вже приступили до ліквідації наслідків.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства. Так, аеромоніторинг допоможе швидше побачити, де відбуваються втрати тепла, в якому стані знаходяться димові труби градирень, котелень, теплотрас повітряної прокладки. Всі результати будуть вносити в спеціальну геоінформаційну систему київських тепломереж.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри.