Поліція оголосила в розшук 14-річного Миколу Каміновського. Школяр пішов з дому 13 вересня, і вже тиждень про нього нічого не відомо.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Солом'янського управління поліції.

Відзначається, що в останній раз, коли Колю бачили, він був одягнений в темно-зелені джинси, темно-сіру футболку і сірі кросівки.

Всіх, хто що-небудь знає про місцезнаходження підлітка, поліція просить негайно зателефонувати на спецлінію поліцію за номером "102".

В Києві розшукують 11-річного хлопчика, який місяць тому пішов з дому і не повернувся. Про це повідомили в службі розшуку дітей, передають в спільноті «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook. Зазначається, що роботи з розшуку дитини проводить Деснянське УП ГУ Національної поліції в столиці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їхні тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.