У Києві чоловік жорстоко розправився з собакою – тварина стала жертвою помсти господареві. Про це повідомляється в тексті вироку живодеру, розміщеному в єдиному державному реєстрі судових рішень.

Зазначається, що Деснянським районним судом міста Києва мешканця столиці визнано винним в умисному вбивстві собаки.

Як вдалося встановити в ході судового розгляду, ще 27 жовтня 2019 року підсудний приймав у себе в гостях знайомого, який прийшов з собачкою породи такса.

У якийсь момент тварина вирішила справити свої природні потреби прямо в квартирі чоловіка. Той обурився і зробив зауваження господареві собаки.

Між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар квартири схопився за ніж і завдав собаці ножове поранення.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Від отриманих травм тварина померла на місці.

Суд визнав чоловіка винним у вбивстві тварини і присудив його до року позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік.

Нагадаємо, що квартиру харків'янки окупували сотні "помічників Дракули" - не сховаєшся.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові розшукують домашнього єнота, який втік під час грози. Його просять приманювати печивом і віддати власникам.

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом фермер поселив у корівнику Лева. Тварина абсолютно ручне і обожнює свого господаря.