ТОВ "Укрзалізниця" планує почати виробництво нових електричок у Києві. Так, столичний електровагоноремонтний завод модернізував електропоїзд, який невдовзі вийде на маршрут Київ-Фастів.

Про це на офіційному сайті повідомив керівник "Укрзалізниці" Володимир Жмак.

Відомо, що модернізована електричка має вісім вагонів і обладнана найсучаснішими системами. Жмак додав, що нові електрички можуть почати виробляти на базі КЕВРЗ.

Раніше стало відомо, що на Львівщині Укрзалізниця зливала нечистоти в гірську річку Опір. Про це розповіла журналістка Нещетна на своїй сторінці в Facebook. Так, стало відомо, що Укрзалізниця утилізує нечистоти в гірську річку. У селі Лавочне Львівської області 3 вересня місцеві жителі помітили машину УЗ, яка зупинилася біля річки Опір і злила нечистоти прямо у воду.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича. На його місці планують побудувати нову п'ятиповерхівку і підземний паркінг. Рішення прийняли в понеділок, 7 вересня.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри.