У Бучі невідомі викрали 21-річного хлопця і, погрожуючи розправою, вимагали гроші. Жертву підловили біля банкомату, насильно заштовхали в машину і відвезли в ліс. Забравши сумку, злочинці прив'язали хлопця до дерева і кинули одного.

Про це в соціальних мережах розповідає Головне управління Національної поліції в Київській області.

Незабаром авто, на якому викрадачі зникли, засікли в Ірпені. Водія та пасажира швидко затримали - ними виявилися уродженець Сумської області та громадянин Грузії. У салоні авто знайшли гранату, рації, мотузки, рукавиці, запал і ножі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Коли правоохоронці навідалися з обшуком по місцях проживання, знайшли ще й зброю.

"Постраждалого 21-річного хлопця поліцейські розшукали в лісосмузі. Зловмисники відібрали у нього сумку з особистими речами і поїхали в невідомому напрямку, залишивши потерпілого прив'язаним до дерева"— - йдеться в повідомленні.

Проти ділків порушили кримінальну справу за статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини.

У Львові водій Renault Kangoo збив пішохода, чоловіка госпіталізували з травмами. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області. Так, стало відомо, що у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими близько 22-ї години на перехресті вулиць Мазепи — Миколайчука.

Нагадаємо, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "Я тебе бл**ь, с**а урою".