У центрі Києва сталася ДТП за участю сина народного депутата Украни, Нестором Шуфричем.

Про це на своїй сторінці в Facebook пишуть "Вартові еспресо".

Шуфрич-молодший перебував за кермом Mercedes, другий водій - в Sang Yong.

"На перехресті вулиць Липської та Інститутської не розминулися два автомобілі. Автомобіль Sang Yong, який їхав з вулиці Липської, не пропустив на перехресті Mercedes, за кермом якого перебував син Шуфрича, Нестор Несторович", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На щастя, ніяких серйозних травм учасники ДТП не отримали, незважаючи на те, що машини серйозно пошкодилися.

У Львові водій Renault Kangoo збив пішохода, чоловіка госпіталізували з травмами. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області. Так, стало відомо, що у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими близько 22-ї години на перехресті вулиць Мазепи — Миколайчука.

Нагадаємо, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "Я тебе бл**ь, с**а урою".