У Києві камера зловила момент нахабної крадіжки в торговому центрі. На опублікованих у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook кадрах – жінки-ромки, що витягують гаманці у неуважних покупців магазинів.

В одному зі столичних ТЦ камера спостереження засікла злодійок, які промишляють тим, що витягують гаманці у нічого не підозрюють жертв.

"Якщо ви думали, що вони можуть тільки красти і грабувати людей на вокзалі, в центрі міста, на Почайній і на Деміївці - ви глибоко помиляєтеся. На відео зображений момент крадіжки у відвідувачки в одному з магазинів одягу в ТРЦ Lavina. А чому б і ні? Безкарність породжує вседозволеність", - зазначають автори відео.

Если вы думали, что они могут только красть и грабить людей на Вокзале, в центре городе, на Почайной и на Демеевке - вы глубоко ошибаетесь. На видео запечатлён момент кражи у посетительницы в одном из магазинов одежды в ТРЦ Lavina. А че нет? Безнаказанность порождает вседозволенность. #всеодноїхнесадять

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 15 september 2020

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Коли жінка вибирає одяг - самий момент, забуває все на світі", "Видно, що дівчина все розуміє і навіть перевіряє сумку, як тільки та відійшла», «Циганка кудись зайшла - забиваємо на все і стежимо, поки вона піде. А що робити, якщо правоохоронні органи не працюють», - пишуть кияни.

"Блін, хто їх туди пускає взагалі?",- обурюються коментатори.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві зловмисники пробралися в квартиру генерального директора одного з центральних телеканалів "1 + 1 Продакшн" Дмитра Зубка.

Також Знай повідомляв, що харків'ян попереджають про те, що в декількох місцевих ЖК з'явився підозрілий тип, який ходить по під'їздах і перевіряє чи зачинити двері квартир смикаючи їх за ручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які здійснювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.