У Києві нічийний собака накинувся на дев'ятирічну дитину. Про це повідомляють у Центрі екстреної медичної допомоги Києва.

Відзначається, що інцидент стався 14 вересня в Голосіївському районі столиці – там дитина стала жертвою нападу безпритульної тварини.

Хлопчика з численними укусами госпіталізували в найближчу дитячу лікарню. Життя дитини, за словами лікарів, знаходиться поза небезпекою, однак, оскільки пес нікому не належить і явно не має ніяких щеплень, хлопчика чекає курс уколів.

Відзначимо, що бродячі собаки – проблема не тільки столиці, а й інших великих міст України. Зокрема, у Львові рудий пес тероризував городян і ховався на території. Личаківського кладовища.

У Харківській області також почастішали випадки нападу собак на людей. Особливо сильно страждають діти-тварини їх не бояться і сприймають як легку здобич.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Мухтар втік за машиною і скиглив": на Тернопільщині собака знайшла господиню в будинку престарілих

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Хмельниччині зі сміттєвої пастки врятували собак-гора пляшок, сморід та жалібний гавкіт

Також «Знай.uа " писав, що Під Києвом вірний Хатіко чекає господарів-зрадників- " можливо, комусь не вистачає друга"