У мережі з'явилися фото з місця будівництва довгоочікуваної станції метро на Виноградарі.

Знімки опублікувало ПАТ "Київметробуд".

На майданчику №214 ( частина двоярусних тунелів і станція "Мостицька") проводять монтаж тунелів.

17 метрів тунелю з блоків суцільно-секційної оправи готові під лівий перегінний тунель (напрямок від Виноградаря до району Сирець).

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після того, як будуть закінчені роботи з гідроізоляції підоснови, продовжиться монтаж наступних блоків.

На Виноградар планують побудувати чотири станції від кінцевої "Сирець". Крім "Мостицькій" і "Проспекту Правди" гілку хочуть продовжити станціями "Виноградар", "Вулиця Маршала Гречка", а також електродепо.

Нещодавно стало відомо, що мер міста Віталій Кличко взяв з бюджету кілька мільярдів на будівництво метро, але роботи виконані лише на 1 відсоток.

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.uа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.