Починаючи з 18 вересня, в Україні помітно похолодає. Вже с 19-го числа синоптики прогнозують перші нічні заморозки.

Так, за даними Українського гідрометцентру, 18-19 вересня здебільшого минеться без опадів. Невеличкий дощ очікується у північних, центральних, Харківській областях, Карпатах і Прикарпатті.

19 вересня на півдні країни вночі буде 6-12С, на решті території - від 2 до 8 градусів тепла, на ґрунті заморозки 0-3°.

18-19 вересня у Києві обійдеться без дощів, лише вночі 18 числа - незначні опади. Температура вночі 18 вересня - від 6 до 11 градусів, вдень - від 11 до 16; 19 вересня вночі - від 3 до 8 градусів тепла, на ґрунті заморозки 0-3С, вдень 13 - 18С тепла.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Україні на популярному курорті в Запорізькій області зафіксували рідкісну природну аномалію. У Бердянську у вересні почали цвісти плодові дерева. Фотографії з квітучими восени яблунями опублікувала керівник дитячого клубу» Современник " Тетяна Смолянінова. Садівники відзначили, що така аномалія спостерігається в південних областях не вперше. Всю провину вони перекладають на жарку погоду. Екологи ж у свою чергу приписують аномалію поганої екології.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області це літо видалося дійсно аномальним. У Мелітополі помітили торнадо, який мчав по полю. Вихор не завдав шкоди житловим будинкам або іншим будівлям.

Нещодавно Знай передавав, що в Антарктиді випав червоний сніг.