Стало відомо про те, що в одній з багатоповерхівок столиці знайшли неадекватну жінку, яка обливає сусідів помиями.

Таким чином, повідомляється, що суть її пригод в тому, що вона стоїть біля вікна, або ж на балконі, і обливає людей брудом. У прямому сенсі. Сусіди викликають вічно поліцію, але ті розводять руками, мовляв не маю права заходити в квартиру.

У Києві жінка закидує сусідів фекаліями та виливає на голову помиї

У Києві в одному з районів мешканка багатоповерхівки закидує сусідів фекаліями та виливає на голову помиї. Люди бояться зайти до свого ж під'їзду, адже з ранку до ночі на одному із балконів стоїть неадекватна та жбурляє у них відходами. 🤢 Поліція розводить руками, адже не може зайти без дозволу до її квартири, тому сусіди й надалі змушені терпіти знущання. Навіть, надзвичайні новини намагались утихомирити жінку.

Geplaatst door Факти ICTV op Woensdag 9 september 2020

Журналісти також вирішили спробувати її заспокоїти. Місцевим доводиться повертатися додому з парасольками, і спостерігати за балконом, так як в будь-який момент може початися атака.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Смердючі ви, А я не боюся» - каже неадекватка. Постраждалих від її перепадів настрою вже десятки. Консьєржка каже, що їй довелося закритися, так як вона боїться, що добереться і до неї.

Загострення у неї почалося з моменту, як вона почала жити одна. Батьки жінки на початку літа переїхали на дачу, і на скарги не реагують.

Фактично, у сусідів немає вибору, тому вони змушені терпіти.

Щоб убезпечити себе і перехожих, місцеві вирішили захистити територію під будинком.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві серед білого дня у мами вкрали дитину.

Також Знай повідомляв, що в мережі розповіли, як уберегти дітей від падіння з вікна.

Нещодавно Знай передавав, що в МОЗ розповіли, коли відкриються Дитячі табори.