Киянка заявила, що у неї вкрали дитину грудного віку. Відбулося викрадення серед білого дня на Позняках. Малюка вирвали у неї з рук двоє озброєних чоловіків. При цьому, дівчина заявляє, що поліція безсила.

Про це в Facebook розповіла Ангеліна Шаранда., пише РБК-Україна.

Дівчина каже, що її побили, погрожували пістолетом та ножем. Викрадення сталося на вулиці Урлівська, 12 на Позняках.

Киянка так само оприлюднила фото малюка в мережі і відео з самого викрадення. Будь-яку інформацію вона просить повідомляти за номером 0997727230.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Увага всім! У мене вкрали дитину. Ці люди побили і вирвали з рук, були з ножем та пістолетом! Робіть репост, поліція безсила", - написала Ангеліна в повідомленні.

Судячи ж з гілки коментарів, викрадачем є батько малюка. При цьому деякі користувачі звинуватили Ангеліну в тому, що вона розпускає фейки, а з малюком все добре, адже він з рідним батьком. Деякі пред'являють дівчині, що вона сама винна, мовляв, погано дбала про дитину.

Geplaatst door Шаранда Ангелина op Zaterdag 27 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові орудує банда віртуозних злодіїв, дві секунди - і ви без коліс

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві шахрай виманив у дитини 700 тисяч гривень одним дзвінком, - "Твоя мама в біді"

Також «Знай.ua» писав, що Мавпа на міні-мотоциклі викрала маленької дитини