Стало відомо про те, що в Києві, на вулиці Багговутівській була знайдена дворічна дитина.

Таким чином, повідомляється, що поки що невідомо де знаходяться батьки маленької дівчинки. Вона знаходиться в місцевому відділенні поліції, а співробітники правоохоронних органів докладають всіх зусиль, щоб допомогти їй.

Дівчинці завжди два роки, і вона дуже легко одягнена.

Внимание! #Розыск! На ул. Багговутовской найден ребёнок! Девочка приблизительно 2 года. Сейчас находятся в отделении полиции. Если у вам есть информация о родителях, напишите нам в лс или обратитесь в полицию.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 14 september 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Про цей інцидент. Повідомили в пабліку Київ оперативний, і раптом, якщо вам щось відомо про батьків, то напишіть в особисті повідомлення групи, або ж зателефонуйте в поліцію.

Поки що це вся інформація, яка є в мережі на даний момент. У поліції обіцяють пізніше дати офіційний коментар.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Львові на одній з вулиць міста знайшли маленьку дитину, тепер правоохоронці намагаються розшукати її батьків.

Так, стало відомо, що в понеділок, 14 вересня патрульні виявили дитину на вулиці Виговського 32 навпроти ЦНАП.

Станом на 12: 10 батьків дівчинки встановили. Однак, виявилося, що сім'я перебуває на обліку. Через те, що батьки не належним чином доглядали за дитиною, дівчинку відвезуть до притулку.

Батьків малюків правоохоронці притягнуть до відповідальності за неналежний догляд за дитиною.

Нагадавши, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідомо.