Стало відомо про те, що під Києвом прорвало газопровід, який постачає газ до Європи.

Таким чином, повідомляється, що поруч з населеним пунктом Чабани, що в Київській області, прорвало газів трубу, яка качає газ в Європу. На місце відправлені всі аварійні служби.

Сталося це вночі вівторка, 15 Вересня. У населених пунктах, які розташовуються поблизу, вже відключили електропостачання, а спеціальні служби намагаються перекрити газ. Інформації про постраждалих немає.

В Хотові вибух газопровода високого тиску

Geplaatst door Bohdan Hdal op Maandag 14 september 2020

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Говорити про вибух газу поки не зовсім коректно. У мережі почали писати про те, що перед цим від газопроводу йшов дуже гучний шум, і чутно його було на кілька кілометрів.

UPD. Порада від аварійної служби газу мешканцям цього району - перекрити подачу газу в свої помешкання на час ліквідації...

Geplaatst door Volodymyr Omelyan op Maandag 14 september 2020

У мережі також почали публікувати ролики з місця події.

Як передавати у Чабанівській сільській Раді, сталася розгерметизація газового трубопроводу високого тиску (Уренгой-Помари-Ужгород).

Через це стався потужний вихід газу в навколишнє середовище. Зараз ситуацію взяли під контроль і припинили вихід газу.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15: 20.