У мережі розповіли історію про хлопчика, який постраждав від наїзду машини. Мати подякувала всім небайдужим за допомогу.

Таким чином, повідомляється, що винуватицею ДТП виявилася відома в Немішаєво особистістю. Авраменко Галина раніше була головою сільради, а зараз кандидат від команди Зеленського.

ПРОШУ МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ!!!!!!!!!!!!! Хочу сказать спасибо людям, местным жителям, которые вчера оказали первую помощь...

Geplaatst door Юлия Мехтиева op Zondag 13 september 2020

Вона вже не раз була помічена за швидкою їздою. До "бідної, нещасної" жінки, яка вчинила наїзд на дитину, підтягнулося стільки помічників складати протоколи, при цьому, всі потискали руки двом поліцейським, які прибули на місце ДТП.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При наїзді вона навіть не виша з машини, не вибачилася. Двічі при матері дитини міняли версію наїзду. Водій сама придумувала все на ходу.

Після цього всі почали звинувачувати матір, говори про те, що вона погано поводиться з дитиною, а гіпс наклали спеціально, мовляв щоб вибити грошей.

Примітно ще те, що свідки того, що сталося було сила-силенна, потім ще більше людей прибігли подивитися, що ж сталося. Однак, коли мова пішла про надання свідчень, людей різко поменшало. Всі боялися сказати зайвого.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15: 20.