Стало відомо про те, що в столиці нічні клуби продовжили працювати незважаючи на пандемію.

Таким чином, повідомляється, що наприклад, клуб Sparks продовжує ігнорувати будь-які вимоги для запобігання Covid-19.

Така ситуація зараз скрізь, і велика частина клубів працює і далі. Нічні клуби є зараз найбільш корупційним і провальним кейсом, а кияни не втрачають можливості відвідати такі заклади.

Тим часом, тільки за минулу добу в столиці загинуло від коронавірусу три людини, і ще 168 було госпіталізовано у важкому стані.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 156 797 випадків зараження. За добу зафіксували 3 211 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 69 543 пацієнтів. За останню добу видужало 650 осіб, 33 осіб померло.

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.