Стало відомо про те, що в Київській міській раді встановили надбавку черговому чиновнику. За які послуги.

Таким чином, повідомляється, що на сайті КМДА з'явилася постанова про те, щоб встановити надбавку за інтенсивність праці заступнику голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Харченко О. В.

Чиновник отримає надбавку в розмірі 100 відсотків від посадового окладу. Кияни помітили, що в КМДА все частіше почали виписувати надбавки.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що мер Києва Віталій Кличко заробив за останній літній місяць 47 тисяч 51 гривню. Такі дані повідомили в Київській міській державній адміністрації у відповідь на офіційний запит видання «Українські Новини».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ніяких премій, надбавок або відпускних виплат Кличко не отримував, при цьому серпнева зарплата мера виявилася більше липневої, відзначають у виданні.

Найбільше отримав заступник голови КМДА Олександр Густєлєв - його зарплата досягла 63 тисяч 362 гривень, з яких відпускних – 8 тисяч 505 гривень, лікарняних, отриманих з Фонду соцстрахування – 15 тисяч 238 гривень, лікарняних з фонду зарплат – 5 тисяч 861 гривня.

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерка".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", Верещук зажадала розслідувати корупційні дії чинного міського голови Віталія Кличка та" наглядача " Дениса Комарницького.

Також "Знай.иа" писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".