Російська соціальна мережа "ВКонтакте", робота якої заборонена на території України, вирішила обійти рішення влади і звернулася до українських користувачів напряму. Розробники розповіли, що поліпшили роботу проксі у мобільному додатку, і тепер російський сервіс працює "без обмежень".

“Користуйтеся VK як і раніше, без жодних VPN. Ми покращили роботу проксі в мобільному додатку, тому з’єднання тепер стабільніше”, – йдеться у повідомленні “VK Україна”.

Автори додали, що тепер українцям нема потреби встановлювати сервіси для обходу блокування, соцмережа й без них чудово працює на мобільних пристроях.

Нагадаємо, російський соцмережі "ВКонтакте" і "Однокласники" заблокували в Україні три роки тому, і 15 травня заборона втрачає силу. Глава СБУ Іван Баканов запропонував продовжити блокування "Вконтакте" і "Однокласники" ще на 3 роки. За період дії санкцій українців у цих соцмережах стало в 3 рази менше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, засновник російської соцмережі "ВКонтакте" і популярного месенджера Telegram Павло Дуров оголосив про закриття блокчейн-проекту TON.

Портал Знай.ua писав, як в Росії затримують за картинки Вконтакте.

Також стало відомо, що Facebook розпочав офіційну імплементацію нового дизайну сайту для певних груп користувачів, які виступали тестерами. Влітку 2020 року оновлення стало доступним абсолютно для всіх користувачів цієї соціальної мережі, проте у багатьох воно викликало несприйняття і критику. Незважаючи на це, вже з вересня абсолютно всі користувачі Facebook матимуть новий дизайн своєї сторінки, хочуть вони чи ні.