З понеділка, 14 вересня, в Києві почали діяти нові правила карантину: з " жовтої" столиця перекочувала в "помаранчеву" зону. Тим часом водії маршруток не збираються що-небудь змінювати в своїй роботі: салони як і раніше переповнені, про наповненість на 50% навіть мови не йде.

Про це розповіли в ефірі українського телеканалу.

"Люди, які зараз стоять на зупинках, чекають на громадський транспорт. Відсьогодні в Києві нововведення - в маршрутки пускатимуть лише 50% від місць сидіння. Самі маршрутки переповнені від кількості людей, тому що водії не дотримуються цього правила" - розповів журналіст, який особисто побував біля станції метро "Чернігівська".

Тим часом у Харкові водії тролейбусів відмовляються перевозити велику кількість пасажир. Повідомляється, що 11 вересня в Харкові, близько 15:00 на зупинці "Проспект Гагаріна" утворився затор. Водії тролейбусного депо №2 відмовилися перевозити пасажирів, на яких не вистачило місць у салоні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу". Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львівській маршрутці озвірілий чоловік побив жінку через маску

Як повідомляв портал "Знай.uа", маршрутник оцінив життя Киянки у 8 гривень, очевидці ахнули

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі маршрутка зробила моторошне сальто в повітрі, у водія проблеми з головою