У Києві оголошено в розшук 15-річного Миколу Радзевича. У неділю, 13 вересня, хлопець пішов з дому, і більше його не бачили.

Батьки розповіли, що підліток був одягнений в чорні спортивні штани, синю кофту і червону кепку. З особливих прикмет - родима пляма на лівій щоці.

Шевченківське управління поліції просить кожного, хто щось знає про місцезнаходження Миколи, зателефонувати на спецлінію поліції за номером 102.

В Києві розшукують 11-річного хлопчика, який місяць тому пішов з дому і не повернувся. Про це повідомили в службі розшуку дітей, передають в спільноті «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook. Зазначається, що роботи з розшуку дитини проводить Деснянське УП ГУ Національної поліції в столиці.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їхні тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.