До Київради зібрався балотуватися черговий спортсмен - від Партії "Слуга народу" висуває свою кандидатуру 32-річний чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая. Про це повідомляє видання "Главком".

Відзначається, що спортсмен вирішив йти в політику, для початку спробувавши свої сили на місцевому рівні. Очікується, що про свої наміри борець, який народився в Грузії, заявить найближчим часом.

Георгій Зантарая відомий завдяки тому, що зумів стати першим в історії України чемпіоном світу з дзюдо. Золоту медаль він здобув на змаганнях у 2009-му році. Крім того, він має одну срібну медаль і чотири бронзових, і є дворазовим чемпіоном Європи з дзюдо.

Нагадаємо, раніше "Я-українець!": Беленюка намагалися записати до росіян, борець вибухнув гнівом.

Як повідомляє портал Знай.ua Зеленський потрапив під роздачу за "засранців", відомий далекобійник пояснив на всю країну - "Вова, ну ти і ССИ * ун"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua " писав, Зеленський прозрів на затопленому Прикарпатті українці ридають над зруйнованими будинками - " до болю..."