Стало відомо про те, що відомий український далекобійник, Вадим Дубовський записав звернення до президента Володимиру Зеленському.

Таким чином, повідомляється, що Вадим Дубовський відповів на звернення Володимира Зеленського стосовно далекобійників стосовно того, що українські дороги зруйновані вантажівками, які їдуть перевантаженими по трасі.

Geplaatst door Vadim Dubovsky op Donderdag 25 juni 2020

Як відомо, далекобійник колишній киянин, але, вже практично десять років проживає в Чикаго, що в Сполучених Штатах Америки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В Україні він став відомим у 2014 році після того, як в мережі стали набирати популярність ролики на мотиви радянських пісень, де Вадим Дубовський висміював Путіна і «ихтамнетов». І ось, він обурився від того, Володимир Зеленський звинуватив саме водіїв у тому, що в Україні є і погані дороги, і своє відеозвернення він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дубовський розповів, що в США зовсім інша система для великовантажних автомобілів і порушувати закони не вигідно ні водіям, ні компаніям. У водіїв є можливості і прилади для самоконтролю і величезна відповідальність за порушення. Їм невигідно об'їжджати пункти контролю за вагою вантажу, так як це втрата часу і втрата палива.

Якщо у водія в машині зайвий вантаж, то його суворо карає, а якщо в цьому є вина компанії, то вона може вмить перетворитися в банкрута.

Дубовський розкритикував Зеленського за відео і назвав його поведінку підлітковим, а також дав йому пораду: "Йди працюй! Тобі таку країну довірили!"

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців на сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.иа на Житомирі жінка вигулювала кішок в дитячих колясках - весь місто котиться від реготу

Також Знай.іа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики, адже бояться лікувати заражених китайським вірусом