У Києві затримали шахрая, який вирішив заробити, продаючи неіснуючі Засоби захисту від коронавірусу. Про це розповіли в поліції.

Як повідомили правоохоронці, 34-річний чоловік давав оголошення про продаж дешевих медичних масок, при цьому від потенційного покупця була потрібна повна передоплата на них.

Як тільки на рахунок шахрая капали гроші за покупку, він переставав виходити на зв'язок з жертвою. Таким способом обманщик встиг заробити на приватних особах і медичних установах, які купували у нього Засоби захисту, близько 700 тисяч гривень.

Всього правоохоронцям вдалося зафіксувати 21 випадок застосування цієї схеми шахраєм у злочинних цілях.

Для солідності шахрай в березні навіть зареєстрував підприємство на підставну особу і відкрив банківські рахунки в двох фінансових установах.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Після успішної оборутки шахрай міняв адреси і телефони, зазначені в оголошенні.

Шахрая вдалося знайти і затримати, тепер йому загрожує до восьми років тюремного ув'язнення.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що У Києві п'яні психи жорстоко побили священика після інсульту: "Бог простить"

Також портал " Знай.ua " писав, що "Морквяне" ДТП відібрало життя водіїв: тонни овочів по трасі, розгублені люди бігають в паніці

Також портал " Знай.ua " писав, що Попередьте близьких: як шахраї за новими схемами наживаються на довірі українців