У Києві двоє молодих людей, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, жорстоко побили священнослужителя.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Про інцидент повідомляє "Київ Оперативний" на сторінці спільноти в Facebook.

У повідомленні йдеться, що в столиці біля ТРЦ NewWay двоє молодих і не дуже тверезих людей невідомо навіщо побили священика.

Лікарі швидкої повідомили, що травми священнослужитель отримав серйозні. Крім того, нещодавно він пережив інсульт, і поки медики не робить прогнозів щодо його здоров'я.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Правоохоронці спіймали дебоширів по гарячих слідах, але від написання заяв потерпілий відмовився, тому що "Бог їм суддя", — йдеться в повідомленні поліції.

Нападники у свою чергу можуть вийти сухими з води, оскільки священик відмовився від написання заяви.

Раніше портал Знай.ua писавши про ту, що У Харкові зникла темноволоса жінка з гіпсом на нозі-рідні не знаходять собі місця

Також портал Знай.ua писав, що У Львові скорчений труп поставивши на вуха все місто-впавши зі страшної висоти багатоповерхівки випав чоловік.

Також портал Знай.ua писав, що Під Житомиром молоденький курсант пустивши кулю в лоб через нещасливе кохання: "Покинула..."