Під резиденцією Володимира Зеленського відбулася акція протесту, активісти вимагали імпічменту.

Про це повідомляє інформаційний портал Вголос.

Так, стало відомо, що у четвер, 10 вересня, ввечері більше сотні протестувальників зібралися під резиденцією глави держави в Конча-Заспі. Активісти вимагали від Володимира Зеленського звільнити з контактної групи щодо Донбасу Леоніда Кравчука та Вітольда Фокіна.

Скріншот


Спочатку присутні зібралися під парканом, увімкнувши гучно рок-музику, але поводили себе спокійно. Згодом у гучномовець вони висловили свою позицію щодо ситуації в країні та оголосили низку вимог до влади. Активісти зазначили, що ідею про проведення спільного інспектування в зоні ООС розцінюють як державну зраду. На їхню думку, таким чином українська влада може дати можливість легалізувати бойовиків так званої “ДНР”, а це вигідно РФ.

На паркані учасники акції протесту червоною фарбою написали “Імпічмент”, а також залишили свої послання до глави держави, серед яких: “На Ростов” та інші.

Скріншот


Активісти також заявили, у понеділок вийдуть з акцією протесту до Верховної Ради. Їхня вимога – створення Тимчасової слідчої комісії для розслідування вбивств українських військових на Донбасі. Наступного тижня вони вимагають організувати звіт міністра оборони та міністра закордонних справ щодо ситуації у Луганській та Донецькій областях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що змінилася вартість квадратних метрів житлової нерухомості в новобудовах. Зростання цін почалося на початку літа і триває досі. Експерти заявили, що він продовжиться в найближчому майбутньому.

Також Знай повідомляв, що пройшов мітинг проти свавілля з боку охорони парку Шевченка. Молоді люди вимагали припинити побиття відвідувачів.

Нещодавно Знай передавав, що медики підтвердили високий рівень захворювань біля коксохіму на Харківщині.