З приватного етно-комплексу "Українське село", що знаходиться у селі Бузова (Київська область), втік кенгуру.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Камери відеоспостереження засікли момент втечі норовливого вихованця. Дослідники розповідають, що тварину бачили напередодні у декількох кілометрах від території звіринця. Відповідні фото з`явилися у мережі.

Нагадаємо, Знай писав, що в США поліція зловила і затримала «небезпечного злочинця» - кенгуру спокійно розгулював по вулицях одного з міст штату Флорида. Як він там опинився ніхто не знає. Після незвичайного затримання поліцейські розповіли, що тварина на відміну від інших затриманих вело себе відмінно. Воно не створювало проблем, як люди під час затримання. Поліцейські отримали масу задоволення під час затримання і від душі посміялися.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знай розповідав, що в Києві зловили пораненого зайця, який влаштував ралі. Рятувальники диких тварин довго ловили зайця так і не змогли зрозуміти, як він опинився в самому центрі столиці. Спійманому вухатому надали допомогу і відправили на реабілітацію в Центр під Борисполем. Після того, як його лапа зажила, його повернули в дику природу, а весь процес показали на відео в мережі.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові по вулицях міста бігав лось. Очевидці зафіксували тварина на відео. При цьому ніхто не знає, як дика тварина виявилося в центрі міста на вулиці з яскравими вітринами магазинів. Також невідомо, чим завершилася історія з лосем.