У Києві в одному з будинків розгорілася справжня війна за електроенергію. Боржник вирішив зброєю відлякати співробітників енергокомпанії, які прийшли відключати його від загального щитка. Про це розповіли в телеграм-каналі «Kyiv News».

"Мужику відключили світло (був борг - 190 тисяч гривень), він самостійно підключився до щитка і крав енергію, прийшли співробітники «Київенерго» розбиратися — мужик дістав зброю і погрожував працівникам», - написали в співтоваристві «Kyiv News», відзначаючи, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, а горе-платнику тепер загрожує кілька років в'язниці.

Столичні правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження за фактом погроз зброєю працівникам підприємства енергопостачання

"Ну так от цікаво, якщо вони судяться, то рішення суду ще немає? Яка підстава є у "Київенерго" для якихось дій, якщо немає рішення? Тим більше, що у відео незрозуміло, який саме у них судовий спір?» ,- зазначають коментатори.

"Красунь так і потрібно, коли не розуміють», «бачите, не все так, як людина описав в пості. Виявляється, у нього судова тяганина з "Київенерго". І в квартиру ніхто не ломився, виходить. У щитку хотіли електрику відрубати", - додають інші.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Комунальники Кличка залишили киян без гарячої води і схопилися за лопати У центрі Києва пошкодилися тепломережі ТМ - 2 і ТМ-8, зараз тут працюють аварійні бригади "Київтеплоенерго". Сталося відразу кілька аварій, через що в будинках на відразу декількох центральних вулицях немає гарячої води.

Також портал " Знай.ua " писав, що З кранів львів'ян потік "коньяк", але краще не брати це в рот У Львові з кранів городян потекла руда вода, якій противно навіть руки мити, а не те, що готувати на ній їжу або прати одяг.

Також портал " Знай.ua " писав, що Комунальники Кличка знайшли портал "в пекло" посеред Києва У четвер, 3 вересня, на столичному Подолі ранок почався з серйозної аварії: на вулиці Фролівській машина "Київводоканалу" потрапила в пастку своїх же колег - авто провалилося в "якісно" покладений асфальт.