У центрі Києва пошкодилися тепломережі ТМ - 2 і ТМ-8, зараз тут працюють аварійні бригади "Київтеплоенерго".

У повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, сталося відразу кілька аварій, через що в будинках на відразу декількох центральних вулицях немає гарячої води.

Сотні киян на вулицях Грушевського, Орлика, Липській, Шовковичній, Лютеранській, Рибальській, Богомольця, Лаврській, Мазепи, Підвисоцького, Дружби Народів озалишилися без тепла.

У КМДА обіцяють відновити подачу гарячої води в четвер, 10 вересня.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У четвер, 3 вересня, на столичному Подолі ранок почався з серйозної аварії: на вулиці Фролівській машина "Київводоканалу" потрапила в пастку своїх же колег - авто провалилося в "якісно" покладений асфальт. На місці події працювали рятувальники, і дістають автомобіль за допомогою спеціальної техніки.

Нагадаємо, у Тернополі подружня пара змогла змінити невеликий куточок міста до невпізнання. Вони на місці витверезника і звалища створили квітник і розарій.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у Києві може з'явитися завод, на якому утилізуватимуть батарейки, що сіли. Наразі завершується створення регіонального плану управління відходами, та обговорення з представниками Міністерства екології.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, як волонтер з Івано-Франківська зібрала пластикові кришечки та оплатила операції десяткам українських захисників, які отримали поранення на Донбасі. Вже 6 років кришечки від пластикових пляшок збирає вся країна.